"I DALJE SANJAMO NAŠ SAN": Vezista Partizana Marko Jevtović, strelac drugog gola u Kruševcu, o završnici Superlige

M. B.

03. 05. 2022. u 11:00

ISTA meta, isto odstojanje. Crvena zvezda je slavila u Novom Sadu (0:3), a zatim je Partizan vratio rastojanje na tabeli identičnom pobedom na gostovanju - 3:0. Nastavio je tim Aleksandra Stanojevića da radi svoj posao, ali i dalje mora da čeka naklonost sreće gledajući u "dvorište" najvećeg rivala.

И ДАЉЕ САЊАМО НАШ САН: Везиста Партизана Марко Јевтовић, стрелац другог гола у Крушевцу, о завршници Суперлиге

FK Partizan

Iskusni vezista Marko Jevtović je na asistenciju Bibarsa Natha stigao do prvog gola u drugom mandatu u klubu i tako uveo svoj tim u mirnu završnicu utakmice pod Bagdalom.

- Videćemo krajem maja šta smo uradili. Moramo da budemo fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu - istakao je strelac drugog gola za crno-bele u nedelju MarkoJevtović, za klupski sajt.

Bio je Jevtoviću u timu koji je poslednji doneo titulu u Humsku 2017, pa se nada da bi takav preokret mogao da se ponovi. Tada je radost i mogućnost obrta Partizanu doneo Voždovac na krovu tržnog centra, a "zmajevi" su i sada jedan od preostalih rivala Zvezde, istina na stadionu "Rajko Mitić".


- Dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja. Ne predajemo se.

Pogodak iz 56. minuta utakmice u Kruševcu za Jevtovića ne predstavlja ništa više od redovnog učinka "na poslu".

 


- Drago mi je da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek najvažnije da pobeđujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno. Mi, pre svih, imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ne vidim da može ili sme da bude drugačije - zaključio je Jevtović.


Crno-bele do kraja sezone u Superligi očekuju još tri utakmice. U subotu u Humsku dolazi Vojvodina, sedam dana kasnije sledi gostovanje Voždovcu, a tačku na dugu sezonu Stanojevićeva četa će staviti 21. maja protiv Radničkog na svom stadionu.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina