POLJACI SLABE PARTIZAN: Stanojević ostaje bez važnog veznog igrača

Novosti online

08. 01. 2022. u 20:56

Odlične igre u jesenjoj polusezoni izbacile su u prvi plan brojne fudbalere Partizana. Zato i ne čudi interesovanje iz pojedinih evropskih klubova. Tako se sada jedan od istaknutijih prvotimaca Partizana, nalazi se na meti prvoligaša Zaglebja, prenose poljski mediji.

ПОЉАЦИ СЛАБЕ ПАРТИЗАН: Станојевић остаје без важног везног играча

FOTO: M. Vukadinović

Poljski mediji navode da je vezista crno-belih Aleksandar Šćekić u fizički besprekornom stanju, podsećaju kako je jesenas postigao tri i namestio još dva gola na 27 utakmica i da se savršeno uklapa u traženi model kluba iz Lubina.

Jedino što je i njima jasno jeste da će teško uspeti da ga dobiju, svesni da je reč o reprezentativcu Crne Gore i manje-više standardnom igraču Partizana.

Postavlja se i pitanje da li bi Zaglebje moglo da plati Šćekića u januarskom prelaznom roku, s obzirom da su najviše u istoriji potrošili 500.000 evra za kupovinu jednog igrača.

Crnogorski reprezentativac ima ugovor sa Partizanom do juna 2023. godine i malo je verovatno da će napustiti Humsku imajući u vidu da su crno-beli u pohodu na šampionsku titulu. Mada, interesovanje Poljaka za njega treba zanemariti.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!