BAJERN SE SIGURNO KAJE ZBOG OVE GREŠKE: Zamislite, Mane, Salah i Levandovski, lako je moglo da se desi!

Novosti online

11. 11. 2021. u 17:02

KRUŽI internetom urbana legenda da je Robert Levandovski svojevremeno ponuđen Crvenoj zvezdi, a klub iz Beograda nije pokazao interes za fantastičnog golgetera. Imali su i Bavarci svoje velike propuste.

БАЈЕРН СЕ СИГУРНО КАЈЕ ЗБОГ ОВЕ ГРЕШКЕ: Замислите, Мане, Салах и Левандовски, лако је могло да се деси!

Foto: EPA-EFE/Peter Powell/POOL

Fudbalski velikan iz Minhena mogao je da u svoje redove dovede Mohameda Salaha i Sadija Manea. Bavarci su bez mnogo razmišljanja odbili obojicu.

Smatrali su u klubu da nisu po njihovim kriterijumima. O tome koliku su grešku napravili Nemci govori činjenica da je pomenitu dvojac vodio Liverpul do titule u Ligi šampiona i engleskoj Premijer ligi. 

Kako navodi "Bild". Mane je ponuđen timu 2014. godine, u periodu kada je nastupao za RB Salcburg. Tada rukovodstvo Bajerna nije pokazalo ni najmanji interes da završi transfer. 

FOTO: AP/Tanjug

Mohamed Salah ponuđen je Bajernu između 2015. i 2017. dok je bio član Rome, međutim ni taj posao nije realizovan, jer su Bavarci procenili da Egipćanin nema potencijal za njih.

Senegalac je potom za 12.000.000 evra pojačao Sautempton, da bi dve godine kasnije potpisao za Liverpul za 36 miliona. Salah je iz Rome 2017. stigao na Enfield za 40.000.000 evra.

Egipatski napadač je u 217 utakmica u dresu Crvenih postigao 140 golova, dok je Mane u 232 meča upisao 105 pogodaka.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)