LJUBIMAC DELIJA NA MARAKANI: Zvezda pronašla zamenu za Rodića

Novosti online

11. 11. 2021. u 11:41

CRVENA zvezda već godinama ima problema sa levim bekom. Milan Rodić je standardan, ali potrebno je da mu se pronađe i alternativa.

ЉУБИМАЦ ДЕЛИЈА НА МАРАКАНИ: Звезда пронашла замену за Родића

Foto: M.Vukadinović

I konačno je šampion Srbije pronašao rešenje. Naime, Dejan Stanković je dao "zeleno svetlo" za povratak ljubimca "delija" među crveno-bele.

Kako saznaje Alo, na "Marakanu" stiže Luis Ibanjez (33), nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, a sada član Zvezdine filijale - Grafičara.

Očigledno da je šest meseci u prvoligašu iz Beograda bilo samo da se Luis Ibanjez vrati u ritam i podigne formu. 

On ima ugovor sa Grafosima do leta 2023. godine, tako da FK Crvena zvezda ne mora da brine.

Ove sezone Luis Ibanjez je odigrao 13 utakmica u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i namestio jedan. Član Zvezde bio je u sezoni 2015/16, odigrao 37 utakmica i postigao je 11 golova uz čak 15 asistencija i osvojio titulu šampiona Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?