JUNAJTED TRLJA RUKE: Ronaldo se već isplatio

G. KELIĆ

10. 09. 2021. u 20:35

CEO Mančester ovog jutra titra od uzbuđenja u iščekivanju povratničkog debija Kristijana Ronalda u dresu Junajteda, koji bi trebao da se dogodi u današnjem meču četvrtog kola Premijer lige protiv Njukasla (16.00).

ЈУНАЈТЕД ТРЉА РУКЕ: Роналдо се већ исплатио

FOTO: EPA

Od trenutka kada je klub zvanično obelodanio da se Portugalac posle 12 godina vraća na "teatar snova", fudbalska "groznica" je zahvatila "crveni" deo grada.

Iako trener Ole Gunar Solskjer nije želeo da otkriva da li će Ronaldo dobiti minute protiv "svraka", ta činjenica nije pokolebala navijače da za samo nekoliko sati pokupuju sve karte za današnji meč čije su cene bile paprene (od 800 do 3.000 evra), pa se očekuje do vrha popunjen stadion kapaciteta 76.000. Oni koji pak nisu bili te sreće, moći će da sa "malih ekrana" gledaju utakmicu, ali će i za to morati da se novčano "isprse".

Pored toga, prodaja dresova i majica sa njegovim imenom je dostigla cifru od 38 miliona evra za samo nekoliko sati, dok je trenutno gotovo polovina svih njegovih kompleta rasprodata! Najzanimljivije zvuči podatak da je klub prodajom njegovog dresa već vratio uložen novac (15 miliona evra) na njegov dolazak iz Juventusa bez a da Ronaldo nije ni šutnuo loptu. Pride je njegov dres oborio rekord kao najbrže prodavani u istoriji Premijer lige.

Poređenja radi, Ronaldov dres je dosada kupljen skoro dvostruko više puta od Mesijevog iz PSŽ, a zaradu od toga su na tri jednake časti podelili Adidas, Junajted i sam igrač.

 

BONUS VIDEO:

EVROGOL - Pantić iz slobodnog udarca povećao prednost Partizana

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)