"DAĆE BOG DA CECA I JA ZAPEVAMO NA MIRKOVOJ SVADBI": Goca Božinovska o snaji Bojani Rodić

Novosti online

26. 11. 2020. u 10:30

PEVAČICA Goca Božinovska (55) od leta živi na relaciji Beograd-Kraljevo, gde vodi računa o bolesnoj majci, koja je u teškom stanju nakon operacije kuka. Goca je sa ćerkama Jelenom i Zoranom, sinom Mirkom i snajom Bojanom Rodić proslavila Aranđelovdan.

ДАЋЕ БОГ ДА ЦЕЦА И ЈА ЗАПЕВАМО НА МИРКОВОЈ СВАДБИ: Гоца Божиновска о снаји Бојани Родић

Foto: ATA

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju -priča Goca i dodaje:

- Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo - za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško.

Aktuelna tema u medijima je i navodna prodaja stana koji je bio u vlasništvu pokojnog Zorana Šijana, supruga Goce Božinovske.

- Nisam prodala Šijanov stan, koji stan?! To nije istina. Ne znam kakva je to nekretnina, ne postoji. Što se mene tiče, ja mogu samo da kupim, šta da prodam -rekla je Božinovska za alo.rs.

- Svi Rodići su super. Daće bog da sve bude u redu, pa da na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi zapevamo Ceca i ja. Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje - zaključuje Goca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve