ZAVRŠENO SNIMANJE SERIJE "KALJAVE GUME": LJubav ne zna za godine

M. J. M.

22. 08. 2020. u 09:40

U BEOGRADU je, posle višemesečne pauze, završeno snimanje serije "Kaljave gume", reditelja Miodraga Ćertića, čijih će 10 epizoda biti premijerno emitovano na Radio-televiziji Srbije, iduće godine.

ЗАВРШЕНО СНИМАЊЕ СЕРИЈЕ КАЉАВЕ ГУМЕ: Љубав не зна за године

Kris Malki i Gorica Popović Foto: RTS

Ovo je iskrena i emotivna priča o odvojenosti od dece koja žive u inostranstvu, starenju, traganju za sobom i ljubavlju. Glavnu junakinju, udovicu iz Beograda, koja odlazi kod sina u Ameriku i preko interneta upoznaje srodnu dušu, tumači jedna od naših najpoznatijih glumica, Gorica Popović. - Ovo je priča o ženi koja je zašla u zrele godine i počela potpuno novi život. Ona počinje od nule, odlazi u Ameriku i menja sebe, način života i način razmišljanja - kaže Popovićeva.

Osim Gorice, u seriji, između ostalih, igraju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, kao i dve svetske zvezde. To su Kris Malki (Henk iz kultne serije "Tvin Piks"), koji igra partnera Gorice Popović i Aida Turturo, publici poznatija kao sestra Tonija Soprana. - U seriji ima svega, ali ona najviše govori o životu i odnosima između ljudi. Posebno mi se svidelo što priča o običnoj ženi koja nije imala život kakav je želela. Ljudi će se saživeti sa tim, ima smešnih likova, ima ozbiljnih likova. Ipak, najdraže od svega mi je što sam upoznala Goricu i sarađivala sa njom - ističe Aida Turturo.

Reditelj Miodrag Miki Ćertić ističe požrtvovanost ekipe i brojne ostvarene role u ovoj, kako kaže, romantičnoj komediji. - Fantastičan je kameo Gorana Sultanovića, prvog muža glavne junakinje, koji se vraća kroz celu seriju i progoni je kao duh, dok ona eksperimentiše sa novim stvarima i ulazi u sfere za koje nije ni sanjala da postoje.

Foto: RTS

Reditelj Miodrag Ćertić
 
NAZIV PO KANTRI HITU

SERIJA "Kaljave gume", dobila je naslov po popularnom kantri hitu, o čoveku koji je dobio kredit da bi kupio kamionet, a zatim pozvao devojku da se provozaju i iskaljaju gume.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024