PEVAČ PREMINUO NEKOLIKO SATI NAKON VENČANJA: "Trebalo je da gledamo fotografije sa svadbe, a ja tražim šta da obučem za sahranu"

Novosti online

30. 11. 2022. u 18:03

KANTRI muzičar iz SAD Džejk Flint preminuo je u snu u subotu, samo nekoliko sati nakon sopstvenog venčanja.

ПЕВАЧ ПРЕМИНУО НЕКОЛИКО САТИ НАКОН ВЕНЧАЊА: Требало је да гледамо фотографије са свадбе, а ја тражим шта да обучем за сахрану

Foto: Jutjub/Jake Flint Music

Uzrok njegove smrti još nije utvrđen. Njegova supruga je objavila snimak njihovog venčanja i napisala:

- Ne razumem. Kako ljudi preživljavaju ovoliki bol? Danas je trebalo da zajedno gledamo fotografije sa venčanja, a umesto toga tražim šta da obučem na sahranu svog muža. Srce mi se slama, ne mogu ovo da podnesem - napisala je u emotivnoj objavi na Fejsbuku.

Flintov dugogodišnji publicista Klif Dojal rekao je za Oklahoman:

- On nije bio samo klijent, bio je divan prijatelj i fin momak. Svi su ga voleli. Bio je ambasador muzike Oklahoma Red Dirt.

Flint, 37, živeo je u Talsi i odrastao u Holdenvilu. Njegov prvi album je bio "I'm Not Okay" iz 2016, a od tada je objavio još tri albuma: "Live and Not OK" u Cain's Ballroom iz 2018, "Džejk Flint" iz 2020. i "Live and Socially Distanced at Mercury Lounge" iz 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)