TE NOĆI SAM PLAKALA: Ceca se prisetila jednog od najvažnijih događaja uživotu (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 06. 2022. u 15:02

PEVAČICA Ceca Ražnatović aktivna je na društvenim mrežama, a juče se prisetila koncerta koji je obeležio njenu karijeru, a koji je održala pre 20 godina.

ТЕ НОЋИ САМ ПЛАКАЛА: Цеца се присетила једног од најважнијих догађаја уживоту (ВИДЕО)

Foto: ATA images

- Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noć, ali od sreće zahvaljujući vama. Uspomena za ceo život, nešto što se ne zaboravlja. Godine prolaze, uspomene ne blede. Naprotiv, još više ponosna na ono što smo zajedno stvorili, ono što obeležava moj život, a vi ste deo toga. Hvala - napisala je Ceca na pomenutoj društvenoj mreži.

Iako se dugo nagađalo koliko je Ceca zaradila od ovog koncerta, pevačica je nedavno otkrila da je zbog tog spektakla bila u minusu.

- Sećam se da smo se šalili, ako ne grešim, da sam bila 100 evra u minusu. Od velikih koncerata nema zarade. Oni se i ne rade zbog profita. Uspeh je ako ostanete na nuli. Produkcija mnogo košta. Naša estrada nema budžet svetskih zvezda i smešno je porediti se sa njima. Reč je o milionski vrednim produkcijama o kojima mi sa Balkana možemo samo da sanjamo - rekla je Ražnatovićka nedavno za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju