GREŠKA U CECINOM SPOTU ZA KOJU 27 GODINA NIKO NIJE ZNAO: Svima promakao potez zgodnog drvoseče, saradnik sada progovorio

Novosti onlajn

10. 06. 2022. u 20:29

PESMA Svetlane Cece Ražnatović "Idi dok si mlad" jedan je od njenih najvećih hitova u karijeri, a spot svi jako dobro pamtimo i zbog čuvenog manekena koji je glumio zgodnog drvoseču.

ГРЕШКА У ЦЕЦИНОМ СПОТУ ЗА КОЈУ 27 ГОДИНА НИКО НИЈЕ ЗНАО: Свима промакао потез згодног дрвосече, сарадник сада проговорио

Foto: Printskrin/Jutjub

Dugo vremena kasnije, otkriveno je da se u spotu prikrala greška za koju niko godinama nije znao, osim Cecinog saradnika Dejana Milićevića, koji je otkrio o čemu se radi.

- Ceo jedan deo košutnjačke sume se zatvorio da bi se snimila scena kao Ceca u Rols Rojsu prolazi. Ja sam hteo zbog estetike da se auto spušta u kontra smeru i tako je bilo. I onda izlazi mladić iz šume sa sekirom, ali ja sam mu zaboravio reći da sekiru treba da baci i uđe u auto kod Cece, nego je on ušao sa sekirom. To mi je tada promaklo, ali spot je legendaran kao i pesma - istakao je Dejan u emisiji "Grand magazin".

Đorđe Duvnjak je postao velika zvezda zahvaljujući ovom angažmanu, a Milićević je otkrio kako je došlo do toga da bude maneken u spotu. 

- Krenuo sam da kupim patike i vidim dečka koji ih prodaje i pomislim kako bi bio dobar za Cecin spot. I bi spot, dečko koji je prodavao patike završio u spotu 'Idi dok si mlad. Bilo je to 1995. godine - objasnio je jednom prilikom, a Đorđe je imao tada 23 godine. 

BONUS VIDEO:

Provokativno izdanje Seke Aleksić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri