BROJE SITNO: Aleksandra i Andrija uskoro postaju roditelji, izabrali tradicionalno ime za sina

Novosti online

15. 02. 2022. u 19:19

GLUMCI i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, a sada su otkrili kako će im se zvati sin.

БРОЈЕ СИТНО: Александра и Андрија ускоро постају родитељи, изабрали традиционално име за сина

Foto: Instagram

Naime, njih dvoje su otkrili da će im se naslednik zvati Relja, kao i da jedva čekaju da ga uzmu u ruke. Muško lično ime Relja je tradicionalno srpsko ime koje je slovenskog porekla, i smatra se da je nastalo još u srednjem veku, a njegova popularnost je u poslednjih nekoliko decenija ponovo porasla na jedan zavidan nivo.

Najverovatnija prenesena značenja imena Relja su - "osoba koja hrli prema svojoj sreći",  "onaj koji je sjajan i vredan kao zlato", "onaj ko je vredan divljenja i poštovanja". 

Inače, Aleksnadra je nedavno otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević je sa ponosom rekao da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi- ispričao je kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je glumica.

BONUS VIDEO - REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA BEZ MILOSTI PREMA ALBANCIMA: Žestoka kazna zbog vređanja Srba, provokator Daku suspendovan zbog sramnog skandiranja