"TUKLA BIH JE": Saru Jovanović napali zbog ismevanja koleginice, pevačica se obratila javnosti (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2021. u 22:14

PEVAČICA Sara Jovanović (28), koja se nedavno prijavila na izbor za srpskog predstavnika na narednoj "Evroviziji", našla se u centru skandala kad je njena koleginica Maja Nikolić (46) izjavila da joj je "unapred nameštena pobeda".

ТУКЛА БИХ ЈЕ: Сару Јовановић напали због исмевања колегинице, певачица се обратила јавности (ФОТО)

Foto ATA Images

Sara je potom snimila video u kom karikira Majino pevanje iz jedne emisije, što je pokrenulo lavinu negativnih i uvredljivih komentara na društvenim mrežama, pa su joj korisnici istih upućivali psovke i pogrdne reči, piše Blic.

"Blamiraš se, majmunčino", "koliko smara više ova kobiletina, mrš", "tukla bih je", "dokle će ova kobila misliti da je interesantna?", samo su neke od mnogobrojnih šokantnih poruka koje je Jovanovićeva dobila, koje su za svaku osudu, pa je pevačica mnoge i podelila na Instagramu.

- Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna, i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali 'ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu... Dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljivi si i dosadni beskičmenjak. A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina - napisala je, između ostalog, Sara.

Foto: Printskrin Instagram/sarajoofficial

 

- Ono što me najviše poražava kao čoveka je činjenica da ista stvar koja se osuđivala pre par dana, koja je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme - dodala je ona, aludirajući na samoubistvo jutjuberke Kike Đukić.

Celo Sarino obraćanje javnosti pročitajte u nastavku.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO: KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili