ESTRADNA OSVETA ME NE ZANIMA: Milan Laća Radulović prekinuo ćutanje pre isteka 40 dana žalosti

V. N.

14. 10. 2021. u 23:09

SIN tekstopisca Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, prekršio je u četvrtak obećanje koje je dao kada mu je majka preminula, da se neće oglašavati na društvenim mrežama i u javnosti, dok ne prođe 40 dana žalosti.

ЕСТРАДНА ОСВЕТА МЕ НЕ ЗАНИМА: Милан Лаћа Радуловић прекинуо ћутање пре истека 40 дана жалости

Foto ATA Images

Međutim, nakon Marinine sahrane 29. septembra na Novom groblju u Beogradu, tabloidi su iz dana u dan pisali o navodnoj svesci dužnika, u koju je Tucakovićeva zapisivala koju je pesmu kom pevaču dala i da li je ta osoba platila ili ostala dužna za tekst kompozicije. Navodno je ukupan dug pevača prema Marini bio 90.000 evra, a Laća će, kako navodi žuta štampa, tužiti sve dužnike čim prođe period žalosti.

- Red je da se i ja oglasim u sitne sate - tvitovao je u četvrtak ujutru Laća. - Sve što ste ovih dana čitali po medijima, u vezi sa mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas, inače, ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom - sveskom dugova ili, pak, ikebanom. Estradna krvna osveta me ne zanima.

Nedugo potom, Laća je objavio još jedan tvit:

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što je na našim prostorima kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati".

Malo kasnije, oglasio se još jednom rečima: "U prevodu - pamtite je po pesmama njenim".

Inače, poslednjih dana se vodi polemika koja je poslednja pesma Marine Tucaković. Tako pevačica Tijana Bogićević tvrdi da je to numera "Moda i sloboda", koju je nedavno snimila, "Dijamanti bend" kažu da su Marininu poslednju pesmu "Žao mi je" snimili upravo oni, a Nataša Bekvalac naglašava da je to kompozicija "Izlečena", sa njenog novog albuma, koji će biti objavljen do kraja godine. Kompozitor i aranžer Damir Handanović odgovorno tvrdi da je Marinin poslednji tekst bio za pesmu "Nebitno", koju će Saša Matić objaviti na novom albumu.

ISPROZIVAO FILM "TOMA"

LAĆA se na "Tviteru" osvrnuo i na film "Toma", poručivši da ne gleda filmove o lošim udbašima i osrednjim pevačima sa mrtvačkim pesmama. Tvitovao je i da je ubeđen da je digitalna piratska kopija "Tome" namerno procurila i da misli da je sve to namerno urađeno.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)