SIN tekstopisca Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, prekršio je u četvrtak obećanje koje je dao kada mu je majka preminula, da se neće oglašavati na društvenim mrežama i u javnosti, dok ne prođe 40 dana žalosti.

Komentari (4)

Činjenica

15.10.2021. 15:05

Na čemu je ovaj "lik"? Tako i"zgledaju" tj. Ponašaju osobe koje će uvek biti u senci svojih uspešnih roditelja a da oni ništa nisu, niti će išta uraditi. Po čemu će njega pamtiti? Čovek sa 30 i kusur godina koji od života ništa nije uradio. Osoba koja je oterala sa sahrane ljude koji su bili istinski prijatelji pokojne mu majke! Alo čoveče time si pokazao svoje lice. Lepo kažu stari ljudi "Ne slušaj šta ti govore nego gledaj ko ti govori, on više govori o sebi nego šta govori drugima"!

Petar

15.10.2021. 15:18

Ovaj bi hteo da raskošno živi ceo život na račun majke. Lupeta gluposti i pojma nema šta je kvalitetna muzika. Kad za Tomu kaže da je bio prosečni pevač, sa tom izjavom je pokazao svoje znanje o muzici i pevačima. Možda zato što od njega nije ništa kasirao? Čovek dno od dna.