ZAPEČENI NAĆOSI SA MLEVENIM MESOM: Gotovo za 10 minuta
Na tiganju propržite luk iseckan na kolutove, papriku na rezance i mleveno meso začinjeno univerzalnim začinom.
Radi boljeg ukusa stavite, ako imate, crvenu ljutu papričicu. Pred kraj prženja dodajte kukuruz.
U odgovarajuću posudu stavite red čipsa, red fila, i sve tako naizmenično dok ima materijala. Na kraju pospite narendan sir i stavite u rernu da se peče od pet do 10 minuta na 200 stepeni.
Potrebno je:
- pakovanje kukuruznog čipsa
- 2 paprike
- 200 g mlevenog mesa
- konzerva od 200 g kukuruza
- glavica crnog luka
- 100 g narendanog tvrdog sira
ZELENSKI SAZVAO ČITAV GENERALŠTAB: Izdao hitno naređenje, tek sada sledi haos na frontu u Ukrajini
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski hitno je sazvao sastanak sa visoko pozicioniranim zvaničnicima Generalštaba i vojske zbog situacije na frontu, navodi britanski ekspert Aleksandar Merkuris na svom blogu na Jutjubu.
04. 05. 2024. u 20:06
U NEDOUMICI STE? "Vaskrse" ili "voskrese"? Ovako se pravilno čestita Uskrs ili Vaskrs?
U SUSRET najvećem pravoslavnom prazniku, pokušaćemo da razbijemo nedoumice oko toga kako je pravilno čestitati Uskrs odnosno Vaskrs.
04. 05. 2024. u 21:16
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)