ZAPEČENI NAĆOSI SA MLEVENIM MESOM: Gotovo za 10 minuta

Andrijana Nešić

26. 01. 2023. u 14:27

Na tiganju propržite luk iseckan na kolutove, papriku na rezance i mleveno meso začinjeno univerzalnim začinom.

ЗАПЕЧЕНИ НАЋОСИ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Готово за 10 минута

Foto: Shutterstock

Radi boljeg ukusa stavite, ako imate, crvenu ljutu papričicu. Pred kraj prženja dodajte kukuruz.

U odgovarajuću posudu stavite red čipsa, red fila, i sve tako naizmenično dok ima materijala. Na kraju pospite narendan sir i stavite u rernu da se peče od pet do 10 minuta na 200 stepeni.

Potrebno je:

  • pakovanje kukuruznog čipsa
  • 2 paprike
  • 200 g mlevenog mesa
  • konzerva od 200 g kukuruza
  • glavica crnog luka
  • 100 g narendanog tvrdog sira 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

DR NOVOSTI: Zašto je transplantacija obrva toliko popularna među ženskom populacijom?