ZDRAVI SLATKIŠ KOJI OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ, PRAVIĆETE GA STALNO: Pečene jabuke sa cimetom
AKO želite da napravite nešto slatko, evo predloga za vas. Napravite pečene jabuke, gotove su začas, a nestaće sa stola odmah.
Potrebno:
* 6 nakiselih jabuka
* 1,5 kašika cimeta
* 2 kašike sitno seckanih oraha
* 2 kašike meda
* 30 g margarina
Priprema:
Ogulite jabuke pa ih prepolovite i izvadite semenke. U pleh obložen papirom za pečenje naređajte jabuke. Pomešajte zajedno cimet i šećer pa pospite preko jabuka, pa pospite seckane orahe i prelijte med. Dodajte listiće margarina preko jabuka. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni, na 200 stepeni, pokriveno alu-folijom. Skinite foliju sa omekšalih jabuka pa dopecite još nekoliko minuta.
(Trpeza)
Preporučujemo
ZELENSKI SAZVAO ČITAV GENERALŠTAB: Izdao hitno naređenje, tek sada sledi haos na frontu u Ukrajini
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski hitno je sazvao sastanak sa visoko pozicioniranim zvaničnicima Generalštaba i vojske zbog situacije na frontu, navodi britanski ekspert Aleksandar Merkuris na svom blogu na Jutjubu.
04. 05. 2024. u 20:06
U NEDOUMICI STE? "Vaskrse" ili "voskrese"? Ovako se pravilno čestita Uskrs ili Vaskrs?
U SUSRET najvećem pravoslavnom prazniku, pokušaćemo da razbijemo nedoumice oko toga kako je pravilno čestitati Uskrs odnosno Vaskrs.
04. 05. 2024. u 21:16
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)