PUCNJAVA U DŽORDŽIJI: Napadač tokom potere pucao iz kalašnjikova, povređena tri policajca

Tanjug

16. 04. 2021. u 10:30

POLICIJA u američkoj državi DŽordžiji je objavila video sniimak u kojem se prikazuju detalji pucnjave koja se odigrala ove nedelje, kada su trojica policajaca povređena nakon što je napadač zapucao na njih iz kalašnjikova tokom potere.

ПУЦЊАВА У ЏОРЏИЈИ: Нападач током потере пуцао из калашњикова, повређена три полицајца

Depositphotos

Lokalni medij "11 Alajv" je saopštio je da video snimak, koji je objavila kancelarija šerifa iz okruga Kerol, počinje od trenutka kada su truperi zaustavili automobil koji je išao 170 kilometara na sat na međudržavnom putu.

Automobil je pobegao policajcima koji su ga zaustavili, a putnik iz automobila je otvorio vatru na jednog policajca, onesposobio mu patrolni auto i povredio ga.

Potraga se nastavila, a druga dvojica policajaca su povređena, uključujući i jednog pripadnika reda koji je povredio glavu kada se njegov automobil zakucao u prepreku.

On je helikopterom prebačen u obližnju bolnicu i oporavak teče dobro.

Jedan osumnjičeni je ubijen na licu mesta, u pitanju je Pjer Aleksander Šelton (28), dok je njegov rođak Aron Hahuan Šelton (22) uhapšen i odveden u stanicu nepovređen.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Predrag

16.04.2021. 12:00

E samo nam još i to treba, nasumični masovni ubica koji od ničega ne strepi! Hajde bar ovaj beži od policije, neki od takvih su spremni da na kraju akcije jurišaju na policiju. Joj ne dogodilo se... 10-50+1