ZNAMO iz sopstvene istorije da, kada smo imali dobre odnose sa Rusijom, na kontinentu je vladao mir.

JA ZNAM DA GOSPODINA SREDERA GRIZE SAVEST

14.02.2021. 17:54

I GRISCE GA DO POSLEDNJEG DANA ZIVOTA, ucestvovao je u agresiji na Srbiju, svrstao se na istu listu gde je i Hitler, bar op pitanju Srbije i srpskog naroda, slepo je verovao onom ratnom zlocincu (Monikinom decku) koji je za siptarske dolare (zaradjene od droge) obmanuo ceo atlanski savez. To je najveci razlog Srederovog poverenja prema Rusiji i Putinu, jer zna da su ih amerikanci uvek lagali, i radili samo za svoje interese. Sreder bi trebao da uputi izvinjenje celom srpskom narodu, i na celoj teritoriji bivse drzave Jugoslavije, cak bi trebao da pokrene i pitanje Jasenovca, fabrike smrti koja je ravna onoj u Dahau (kod Minhena), Ausvicu i mnogih drugih gde su ljudi ubijani na zverski nacin.

Ha2o

14.02.2021. 17:56

Da li se iko seca da je Sreder kada vise nije bio Nemacki Kancelar radio za Putina i bio na njegovom platnom spisku dve godine. To samo kazem da bi skrenuo paznju na njegovu objektivnost kada daje ovakve izjave.

mobl148

14.02.2021. 17:58

Cim Njemacka krene da podize svoj uticaj odmah joj se nabije na nos Drugi svjetski rat i sta su uradili .Naravno ta skupina is senke nece dozvoliti vecu samostalnost Njemacke.

Miki Zg

14.02.2021. 18:18

Izgleda da Njemci nisu ništa naučili iz svoje povjesti i dalje srljaju u svoju propast .Sledeći atak na Rusiju bio bi koban za nju,a i drugi Evropljani se sjećaju okupacija fašista ( Francuzi ,Englezi itd. ) .Ne zatežite konopac ,moglo bi biti tragičan ishod ?

normalno

14.02.2021. 18:51

Tko su ti rusi i kakve veze oni imaju s evropskom unijom koliko znam rusija je se okrenula gospodarski surađivati sa azijom a evropa im treba samo da prodaju plin rusi igraju prljavu igru

buki

23.03.2021. 02:17

@normalno - Zašto je prodaja plina prljava igra, kada Rusi nikog ne ucenjuju niti prisiljavaju da kupi gas od njih? Prljavo je ono što radi SAD, koja raznim sankcijama i silnim manifetlucima pokušava na silu da ugura svoj gas u EU.

Ratko Popovic

14.02.2021. 19:04

Samo jedna napomena da su Rusi jos davene 1761 za vreme Carice Jeliisavete porazili Pruse Fridriha kojeg iz nekog razloga zovu Veliki i zauzeli ne samo Keinsberg ( Kalinjingrad ) vec su usli i u sam Berin....I tada su iz simpatije prema Prusima sve osvojeno dobrovoljno vratili ... Pitanje zasto i mi trpimo razne nemacke bezobrazluke . Njima treba reci da zacute i da se sete tko su i sto su dok jos ima vremena da ne budu konacno kazznjeni kako odavno zasluzuju.