EVROPSKI napori za većom "autonomijom" neće doneti ništa dobro ako se promoviše ideja da se kontinent može braniti bez SAD-a i NATO-a, rekla je nemačka ministarka odbrane Anegret Kramp-Karenbauer.

vladimir

18.11.2020. 23:43

Znate šta ovde nedostaje - od koga je UGROŽENA Evropa? Ako joj preti opasnost, normalno je da se napiše - od koga ili od čega!? Toga nema ali ima apstrakcije izmišljanja protivnika, od Irana do Džingis Kana! Nije valjda da mislite na Rusiju .....? E to je što Americi treba, da ubedi Evropu da LAŽE u njenu korist, što ona bezpogovorno i čini, na zadovoljstvo i GROHOTAN smeh u Vašingtonu! Ta /ekonomski/ moćna EU, je u statusu "vazala" SAD i njene novopridružene države V. Britanije! A ORUŽJE je čudna "biljka" koja donosi ogroman novac, normalno, samo Americi, a Makron i Merkelova PONIŽAVAJTE se do sramote, dok vam "puder" pokriva obraze .... A što se tiče Rusije, ona samo nema "marketing" ali vam GAS može zavrnuti u momentu i postaće te GETO! Srećom, to je normalna država, sa normalnim predsednikom, sa odgovornim privrednicima, bez ucena i pretnji u poredjenju sa vašim "prijateljima" amerikancima! Lažite i dalje svoj narod, samo napred! Genetika vam je slična! I najvažnije - jedina opasnost vam preti baš od Amerike! Za početak - MIGRANTI i TERORIZAM! Još uvek ne verujete .... ???

Denis

18.11.2020. 23:49

А ко ће то да нападне Европу ? Русија и ако је војно јача нема демографску моћ да контролише 5-6 пута бројнију територију, исламисти су виц, ни Словенију не би могли да угрозе, Кина никад није показала амбицију да војно угрози било кога у Европи а исто важи и за Индију. Други нико нема ни могућност да пројектује снаге на други континент.

Milan

18.11.2020. 23:58

Umjesto da kopa kanale ona nasla da zamara studente,Krampo a od koga je Europa a posebno Njemacka ugrozena,da nije Srbija taj faktor ili Moldavija.

buki

19.11.2020. 00:06

Samo me interesuje od koga da se štite, kada su svi agresori u tom bloku? Pravo pitanje je kako će drugi miroljubivi narodi i države da se zaštite od zločinaca iz Natoa?