"NORVEŠKA JE MALI PAS SAD": Predviđanje američkog novinara - Problemi nemačke industrije obiće se o glavu Bajdenu

Srna

03. 04. 2023. u 15:00

NORVEŠKA je "mali pas" SAD, a veliki problemi nemačke industrije "razbiće se o glavu" Džou Bajdenu - tvrdi američki novinar Sejmur Herš.

НОРВЕШКА ЈЕ МАЛИ ПАС САД: Предвиђање америчког новинара - Проблеми немачке индустрије обиће се о главу Бајдену

Foto: Printscreen/Jutjub

Herš, dobitnik Pulicera, koji je objavio da su SAD i Norveška izvršile diverziju na ruskim gasovodima "Severni tok", predviđa skoru političku katastrofu američkog predsednika zbog te akcije.

On upozorava da se ekonomska situacija u Nemačkoj pogoršava i da nemačku industriju, pošto je izgubila ruski gas, čeka "veoma loša sledeća godina".

Herš u svom istupu na društvenim mrežama navodi da se američki predsednik plaši moguće nemačke nezavisnosti te da Vašington već pet generacija strahuje da će ruski energetski resursi postati političko oružje.

Američki novinar tvrdi da postoji razlika između onoga što misli američka obaveštajna zajednica i onoga što radi Bela kuća.

- Niko ne podržava konstantno vikanje Bele kuće na Rusiju i Kinu i stalno preuveličavanje onoga što se dešava u ratu u Ukrajini. Povodom tog rata, inače, postoji značajna razlika u mišljenju između Bajdena i državnog sekretara Entonija Blinkena - navodi Herš, ne objašnjavajući u čemu su te razlike.

On je posebno ukazao na ulogu Norveške u dizanju baltičkih gasovoda u vazduh i naveo da Norveška ispunjava naloge SAD.

BONUS VIDEO: TRENUCI PRE MASAKRA: Sigurnosne kamere u školi snimile ubicu iz Nešvila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu