LIDERKA partije Braća Italije Ðorđa Meloni, za koju se očekuje da će biti sledeća premijerka Italije, izjavila je danas da će njena nova vlada biti čvrsto pro-NATO orijentisana i da će u potpunosti biti deo Evrope.

Komentari (12)

Aleksa

19.10.2022. 22:56

U prenesenom značenju to što je gospođa vikala i rikala sa govornice ne vredi pišljiva boba jer USA određuje politiku...EU poltroni na sve strane!

Vesna

20.10.2022. 03:42

Drekavci su u trendu.. Politicara nema. Kad se dreka zavrsi postaju puzevi u kucici. Posto ne izlaze brzo ih pojedu. Ljigavci do bola.Svet zreo za istrebljenje.Nestacemo svi jer osim novca nista nas ne zanima. Opsti ekvivalent kroz koji su izrazene sve ostale vrednosti

Nina

20.10.2022. 07:41

Ja nisam imala dilemu da će tako biti. Fašisti su na vlasti. Vi ste samo glasno izneli stanje, koje većina kao Stotenberg, kao mantru, ponavljaju: nismo fašisti. Po sistemu-100 puta izneta laz postaje istina. Ali ga dela demantuju svake sekunde. Vi to jasno i glasno:gde ti (Musolini) stade - ja produži. Bar ste iskreni!

Rade

20.10.2022. 09:22

Formirati proNato vladu u Srbiji znači produbiti i orodužiti krizu. Uz ovako raspolozenje javnom mijenja, koja budala ide na takvu vladu. Srbiji treba ekspertna vlada koja se zbuniti nacizam i Evropski separatizam. U vrijeme kad samo pojedinci insistiraju na nemogucim uslovima Srbiji, Srbija ne smije pokleknuti. ProNato vlada znači unistenje Srpske porodice, drzave, zanemariti istoriju i unistiti budućnost generacija koje dolaze. Srbija treba da bude svjesna cinjenice da je ona "baklja" koja moze zapaliti Evropu. Ni nuklearne sile ne mogu Evropu pokositi kao što to moze Srbija Pro evropski nastrojeni politicari su zaslijepljeni kaputalom, a ne opstankom. Ako Srbiji ne bude dobro, nece biti ni Evropi. Pa ko voli neka stavi sve na kocku

vladimir

20.10.2022. 18:34

U VT-u (imam broj tog izdanja u elektronskoj formi) , sam pročitao pre nego što je pobedila na izborima da je ona kandidat CIA i NATO-a. To što je glumila ono što zaista italijani očekuju, nema ništa od toga. Ispostaviće se da dug takvima ne sme biti nevraćen. To i vidimo. Ispčeka nisam mogao poverovati u ono što sam pročitao i ono što ona govori. Ali kao i ja, mnogi su prevareni.

Sinisa

20.10.2022. 19:54

Imam utisak da su pojedinci mislili da ce ona biti proruski opredeljena. To je cista fantastika jer se zapad kao nikada do sada mobilisao pred pretnjama koje dolaze bas iz Moskve.