PREDSEDNIK SAD Džo Bajden, koji je danas u Poljskoj obišao izbeglice iz Ukrajine, rekao je za svog ruskog kolegu Vladimira Putina da je kasapin.

naivna

26.03.2022. 17:01

To psiholozi znaju, kada neko opisiuje drugoga, prilepljuje mu neke osobine, to znaci da sam sebe opisuje i kakve osobine poseduje. Tako i Bajaden, projektuje svoje osobine na predsednika Putina.

master

26.03.2022. 17:15

a sta ste vi, vi koji str bombardovali srbiju,unistili Itak,Libiju,Afganistan, siriju, sta ste vi, nato je nekaznjeno ubiao po celom svetu i ti lelemude nekoga nazivas Bucher, podji prvo od sebe, Jonsona, Trudoa,Markona, Markelove, kome vi mozete deliti savete i nazivati ih bucherima.

Milos

26.03.2022. 17:19

Bajden da nekog naziva kasapinom pa sta je on onda, u toliko drzava su Ameri pobili dece I civila da im se ne zna ni broj I oni su sad mirotvorci e sad kad su naisli na tvrdo sad kukaju

Pamtimo

26.03.2022. 17:20

A kada si ti onomad zdušno zagovarao bombardovanje na ovim prostorima, kako se to kategorije? Možda ti jesi sebičan i figurirao tamo, ali tehnika je čudo, sve ostaje zapisano, ili je kada vi nekoga napadnete to legitimno i demokratski, a sve što vama ne odgovara genocid, agresija i tako to.

buki

26.03.2022. 21:46

@Ljuba - Možda bi on i pobegao, ali ne daju mu oni koji stvarno vladaju Amerikom i kojima Bajden- marioneta dobro dođe da ostvare svoje bolesne ciljeve, da izazovu što više ratova i po ko zna koji put profitiraju na tuđoj bedi i nesreći. Ode im Olbrajtova, ali ni ovi što su ostali, ništa manje nisu zli od nje.

ramira

26.03.2022. 18:47

ko nam kaze,pobili ste pola sveta i isisali sva bogatstva siromasne Afrike,Bliskog istoka ,gde ste krocili bilo je krvi do kolena.Ali ima Boga i dace da vas snadje sve sta ste radili drugima,Boze pozuri,da dozivim i to