PUTIN: Spremni smo na vojnotehničke mere ako se NATO približi

Tanjug

21. 12. 2021. u 12:34

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin ocenio je da je širenje NATO-a na istok posledica euforije posle pobede u Hladnom ratu i pogrešne procene.

ПУТИН: Спремни смо на војнотехничке мере ако се НАТО приближи

Foto: EPA

Putin je, na sednici kolegijuma Ministarstva odbrane u proširenom sastavu, rekao da je Rusija spremna da preduzme vojnotehničke mere ako se NATO približi njenim granicama, prenosi TASS.


Putin je ukazao da se NATO širio na istok posle Hladnog rata, uprkos, kako je rekao, gotovo savezničkim odnosima između Moskve i Zapada u to vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)