VOJNA moć Hrvatske prikazana je u Kninu tokom državne proslave povodom 25. godišnjice zločinačke akcije "Oluja".

Kralj

05.08.2020. 22:52

@Opaki Is Back - Šta niko nije čuo kako je predsednik Milanović ponizio i unakazio Miloševića? Reče da je Dan pobede slavlje a ne komemoracija i da je velika hrabrost da je došao....

Niko

05.08.2020. 13:25

@Goran - Pobedili Srbiju? Ne secam se da je Vojska RS, tj Vojska Jugoslavije ucestvovala u sukobima 95te, koje ni ne mogu nazvati vojnim, jer vojske nije bilo sa strane gradjana Republike Srpske Krajine.

Amarcord

05.08.2020. 14:08

@Goran - Господине нисте били свесни шта се те 1995.за кратко време "окупило" на пар километара од Шида. Не би вас 3 олује спасиле. Нисте ви победили никога него су Србији и Србима везиване и руке и ноге да се не би бранили! Четири године касније ни НАТО није баш хтео да ризикује упаду Србију а ви се т "побесили Србију" ? Није вас срамота да уопште помињете такву "победу"?

POBEDILI SRBIJU UZ POMOC NACISTA

05.08.2020. 17:49

@Goran - Drugu bi ti pesmu pevao, da vam ne priskocise nacisti, mozda bi i tvoje gace ostale u Blajburgu, kao sto su i vasih dedovai pradedova, zavisno koja si generacija.

Vuk

05.08.2020. 19:06

@Goran - Daleko vam lepa kuca. Pobedili svoje drzavljane na traktorima I motokultivatorima. Wow pa to je za vas dostignuce najvece u vasoj dugackoj istoriji!

Bonaparta

05.08.2020. 13:16

Ni to nebi imali da nije bilo Srbije i njene veze sa Rusijom da to plati. Istina glavno sedište KGB a za tadašnju YU. Stevo Krajačić je bio njihov glavni čovek na ovom prostoru. Malo ljudi zna da je posle osamostaljenja Hr. Putin Tuđmanu dao odlikovanje, a Mesića zvao na paradu pobede na C. Trgu. NATO misli da je uvukao u svoje redove dobrog saveznika, ali uvukao je zmiju u svoje redove. Možda i zna, zato im ne daju avione da kupe.

Mr Radomir Scepanovic

05.08.2020. 13:19

А ускоро и за запрашивње комараца и за пољопривредне сврхе! Који комплексаши?

Milos

05.08.2020. 14:42

Zasto da nasi Migovi 21 glume neprijateljske kada mogu za to da nam posluze ovi iz Republike Ustaske, kada ih opet podignu jednom godisnje.

Saša

05.08.2020. 16:06

Koja jadna njihova pobeda da im nisu bili amerikanci ne bih bilo ništa i ja sam velika sila mogu sa svakim da se bijem ali ako je iza mene tajson

Šator

05.08.2020. 16:36

Само се ви спрдајте... Шта је ко коме везивао, и чију је помоћ неко имао а неко није имао... Све то иде у главни скор, који се рачуна. А рачуница каже: 3 милиона Хрвата (од чега 2/3 покатоличени Срби), са војском скоро из нуле, отму од 8 милиона Срба, са скоро читавом инфраструктуром ЈНА територије и развале нам државу за коју смо у два рата дали преко 2 милиона живота и порушило нас до темеља (са назнаком да су српски комунисти тражили да се бомбардују српски градови, а словенци и хрвати строго водили да се не бомбардују њихови, иако су они били савезници нациста, а ми имали два антифашистичка покрета). Ма ми да имамо хидрогенске бомбе, ми то не бисмо знали капитализовати. Ми знамо само изгинути улудо. Све генерале Србе из ЈНА треба рашчинити (част неким ријетким изузецима) и конфисковати имовину( дати фамилијама официра који изгинуше и нарочито младих војника које одведоше у смрт) А о полит.руководствима тек је посебна прича.

Sasa

05.08.2020. 19:19

Imali smo mi svu moc i devedesetih, ali nas je politika i katastrofalno rukovodstvo srbije odvelo u veliki PORAZ. Trebamo imati oruzije, ali ratovi se odavno ne vode na terenu nego u kancelarijama i politikom. Tako da polako pojedine "junacine".

Miki Zg

05.08.2020. 19:27

Što nisu oba pala ,prije 10 god .su se sudarile te muzejske letilice MiG-21 i ostala invalid gosp. koja se spasila 95. god. od istih oslobodioca na Kordunu ( bila u vrtu ) !

Srbin

05.08.2020. 19:49

• СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ Ти не знаде мрети крај сломљеног мача, На пољима родним, бранећи их часно Китио си цвећеm сваког освајача, Певајућ' му химне, бестидно и гласно. Слободу си вечно, закржљала расо, Чек'о да донесу туђи бајонети, По горама својим туђа стада пас'о, Јер достојно не знаш за слободу мрети. Покажи ми редом Витезе твог рода, Што балчаком с руку сломише ти ланце, Где је Карађорђе твојега народа, Покажи ми твоје термопилске кланце. С туђинском си камом пузио по блату, С крволоштвом звера, погане хијене, Да би мучки удар с леђа дао Брату, И убио пород у утроби жене. Још безбројна гробља затравио ниси, А крваву каму у недрима скриваш, Са вешала старих нови коноп виси, У сумраку ума новог газду сниваш. Бранио си земљу од нејачи наше, Из колевке пио крв невине деце, Под знамење срама уз име усташе, Ставио си Христа, Слободу и Свеце. У безумљу гледаш ко ће нове каме, Оштрије и љуће опет да ти скује, Чију ли ћеш пушку обесит' о раме, Ко најбоље уме да ти командује. ЈОВАН ДУЧИЋ:

Zeljko

06.08.2020. 09:44

Kako ove godine turistička sezona je podbacila a jedina je i najveća grana privrede u lepoj im državi kako je od milja nazivaju,u narednim godinama od avijacije moći će nabaviti jedino makete nekih modernijih lovačkih aviona.

Zeljko

06.08.2020. 12:19

Uostalom šta će njima lovačka avijacija kad su i zadnjicu prodali,više nemaju šta.Pametnije im je da razmišljaju o kupovini novih traktora i obradu ono malo plodne i zapuštene Slavonije da im narod ne ostane gladan jer od Evrope (Njemačke)više ionako nemaju šta da dobiju.