VAŽNA VEST ZA NAJSTARIJE KRUŠEVLJANE: Sutra promocija penzionerskih kartica, pogodnosti će davati još 10 ustanova i preduzetnika

S.BABOVIĆ

05. 04. 2023. u 18:15

JOŠ 10 ustanova i preduzetnika iz Kruševca priključiće se velikoj nacionalnoj kampanji penzionerskih kartica,koja našim najstarijim sugrađanima omogućava kupovinu različite robe i usluga po povoljnim uslovima od 1. oktobra.

ВАЖНА ВЕСТ ЗА НАЈСТАРИЈЕ КРУШЕВЉАНЕ: Сутра промоција пензионерских картица, погодности ће давати још 10 установа и предузетника

Foto P. Milošević

Sporazum za Penzionerske kartice potpisaće sutra preduzetnici i predstavnici filijale PIO u Kruševcu. U Gradskoj upravi Kruševac podvlače da će na Trgu kosovskih junaka od 12 do 14 sati biti organizovana javna promocija prijava za penzionerske kartice.

Ministar finansija Siniša Mali ranije je objavio na Instagramu da se blizu pola miliona penzionera prijavilo za nove penzionerske kartice.

- Istovremeno, prilikom svake kupovine, uz korišćenje penzionerske kartice, dodeljivaće se bodovi, koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti - napisao je, između ostalog, ministar Siniša Mali.

Procedura za prijavljivanje za penzionerska kartice biće još jednom objašnjena sutra u Kruševcu. Ostvarivanje prava na karticu vrlo je jednostavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna