POLA MILIONA PRIJAVLJENIH ZA PENZIONERSKE KARTICE Mali: Penzionere od 1. oktobra očekuju brojne pogodnosti

Novosti online

05. 04. 2023. u 09:42

POLA miliona sugrađana prijavilo se za nove penzionerske kartice, koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti, saopštio je ministar finansija Siniša Mali.

ПОЛА МИЛИОНА ПРИЈАВЉЕНИХ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ Мали: Пензионере од 1. октобра очекују бројне погодности

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji. Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske kartice, dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti - objavio je ministar na svom Instagram nalogu.

- Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev. Pozivam sve penzionere da se prijave za nove penzionerske kartice, a istovremeno pozivam i sve predstavnike privrede da se uključe u našu akciju i pokažu društvenu odgovornost - podseća ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori