SRPSKA UMETNICA NAGRAĐENA U INDIJI: Srebro Ani Đapović

M.A.K.

28. 10. 2020. u 00:31

NA međunarodnom umetničkom konkursu u Indiji, u organizaciji Svetskog univerziteta za dizajn i Škole vizuelnih umetnosti, slikarka iz Srbije, Ana Đapović, osvojila je drugu nagradu.

СРПСКА УМЕТНИЦА НАГРАЂЕНА У ИНДИЈИ: Сребро Ани Ђаповић

Foto: M. A. K.

Radove na ovo takmičenje poslalo je oko 2000 umetnika iz celog sveta, a žiri je našoj autorki dodelio srebrnu nagradu za slikarstvo, i to za delo "Udah", nastalo prošle godine. Slika je inspirisana temom rađanja i prvog udaha.

Foto: M. A. K.

Prisutna na umetničkoj sceni od 2011. godine kada je završila Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, Ana Đapović se do sada predstavila na 10 samostalnih i više od 100 grupnih izložbi ( u Srbiji, ali i Mađarskoj, Rumuniji, Makedonija, Sloveniji, Indiji, Americi, Australiji), a osvojila je i nagradu za slikarstvo Zlatna paleta Ulusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar