POZNATI američki glumac i zvezda druge sezone serije "Južni vetar" brzo zaboravio srpsko gostoprimstvo.

AKCEHTuJE

20.07.2022. 21:53

Знате, сваком своје. Шиптари се ложе на независност и да су велика нација, а ми се упишамо од среће кад нам неко похвали храну. Кад тако неко дође, и покаже се какв је и пљуне у душу, мислим да би требао да заврши каријеру. Његове филмове не приказивати, у госте не примати.

Leonna

21.07.2022. 08:38

Paaa kakav je kao glumac, takav je i kao čovek. Sa tim krstom on mora da živi, mi sa tim nemamo ništa. Mislim kome je još važno šta on kaže.

Bosa

22.07.2022. 17:33

Vi gospodine Boldvin ste trazili bombardovanje Srbije i Srpske dece dali mozete mirno spavati jer kada odete u drugu dimenziju Bog ce vas pitati zasto mrzite jedan divan narod

Dragutin srpski

22.07.2022. 18:07

Не разумем ове што понашање Болдвина делимично и понижавајуће коментаришу. Његово је право да се понаша према сопственом убеђењу, а обавеза других је да то поштују и уваже, без обзира да ли се са тим слажу или не. Остаје утисак да би коментатори волели да се Болдвин, пошто се у Србији добро накркао и напио, морао међ Албанцима о Србима и Србији све и само најлепше да каже и заступа. Ко тако мисли би морао и мало да се промисли. Ја немам ту моћ, али када бих је имао, Болдвина бих увек кад дође домаћински примио и опет напунио ћевапом, сармама, буреком, пасуљем са пастрмом... и ко зна са којим још српским специјалитетима и одозго га налио шљивовицом па "Цар Лазар" вином. Па после, ма где да оде, нека тамо завија колко га грло држи.