UKINUTA PRESUDA ZA UBISTVO SLOBODANA ZDRAVKOVIĆA: Aleksandra je čuvala stražu, dok je Zoran žrtvu zverski pretukao nasmrt i opljačkao

V. Đ.

10. 02. 2022. u 09:23

APELACIONI sud u Nišu ukinuo je presudu Višeg suda u Zaječaru kojom su ovdašnji meštanin Zoran T. (45) i njegova devojka Aleksandra S. (48), iz Zemuna, osuđeni na po 20 godina zbog ubistva Zaječarca Slobodana Zdravkovića (76). Predmet je vraćen na ponovno suđenje.

УКИНУТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВО СЛОБОДАНА ЗДРАВКОВИЋА: Александра је чувала стражу, док је Зоран жртву зверски претукао насмрт и опљачкао

Arhiva Novosti

Oboje su osuđeni za krivično delo teško ubistvo. Ovo je bila prvostepena presuda na koju su i odbrana i tužilaštvo imali pravo da ulože žalbe. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je za oboje prethodno tražilo maksimalnu kaznu zatvora i najavilo da će se žaliti na presudu.

Stravičan zločin desio se februara 2020. godine. Aleksandra S. je stajala ispred kuće i čuvala stražu, dok je njen momak Zoran T. preskočio ogradu i ušao u kuću Zdravkovića gde ga je tupim predmetom udarao po glavi sve dok se nije onesvestio. Potom ga je vezao selotejpom i kanapom, stavio mu selotejp preko usta i pretukao ga na smrt.

Iz kuće je odneo laptop i zlatni lanac sa priveskom i pobegao zajedno sa svojom devojkom. Ubica je brzo uhapšen i odmah je sve priznao. 

BONUS VIDEO: 

UBIJEN U TUČI: Mesto zločina u Grockoj, policija na uviđaju, odnose telo

                                                                                                                             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna