UDES NA AUTO-PUTU KOD TUNELA PREDEJANE: Otežan saobraćaj na deonici Vladičin Han - Grdelica

Tanjug

23. 04. 2021. u 19:59

ZBOG saobraćajne nezgode otežan je saobraćaj na levoj strani puta između Vladičinog Hana i Grdelice, a u blizini tunela Predejane.

УДЕС НА АУТО-ПУТУ КОД ТУНЕЛА ПРЕДЕЈАНЕ: Отежан саобраћај на деоници Владичин Хан - Грделица

Foto: Novosti

Putevi Srbije apeluju na vozače da da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, a javnost će o normalizaciji saobraćaja biti obaveštena na vreme.

Zbog radova na deonici petlja Aleksinac - petlja Trupale u smeru ka Nišu do 22. maja je za saobrać zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, do 26. aprila odvijaju se radovi na kolovoznoj konstrukciji u sklopu privremene sanacije klizišta Duboko. Od 7 do 19 časova ručno se reguliše saobraćaj sa zastavicama, a vozila se naizmenično propuštaju iz oba smera u levoj traci i privremenoj devijaciji, Od 19 do 7 časova regulisanje saobraćaja je mobilnim semaforima sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera u levoj traci i privremenoj devijaciji.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Kelebija teretna vozila čekaju 60 minuta,

a na prelazima Horgoš i Sremska Rača 120 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)