TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac preminuo za volanom? Automobilom sleteo sa puta, policajci zatekli stravičnu scenu (FOTO)

J. Ćosin

23. 04. 2021. u 17:38

PEDESETOGODIŠNjI Bojan S. iz niškog sela Gornja Studena pronađen je danas oko 16 sati mrtav u vozilu „opel vektra“ niških tablica koje je sletelo s puta Niš – Jelašnica.

ТРАГЕДИЈА У НИШУ: Мушкарац преминуо за воланом? Аутомобилом слетео са пута, полицајци затекли стравичну сцену (ФОТО)

Foto: J. Ćosin

Prema prvim informacijama, Bojanu je pozlilo za volanom, zbog čega je, kako se sumnja, krenuo s kolovoza u jarak. Ovu sumnju potvrdio je i njegov brat od strica Ivan koga smo zatekli na mestu gde je Bojan ispustio dušu.

Foto: J. Ćosin

- Najverovatnije je da mu je pozlilo u vožnji, iako je imao samo pedeset godina bio je bolešljiv. Patio je od sa visokog pritiska, a mučilo ga je i srce, verovatno da je iz tog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u jarak. Baš sam se potresao, ne znam kako da kažem njegovoj porodici da sam ga zatekao ovde mrtvog – jedva je smogao snage da progovori nekoliko reči rođak iznenadno preminulog čoveka.

Na licu mesta bila je i ekipa niške Hitne pomoći koja je pokušavala da reanimira pedesetogodišnjaka, ali su njihovi napori bili uzaludni. Tokom uviđaja na Jelašničkom putu nije bilo zastoja jer se saobraćajna policija starala da vozila nesmetano prolaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja