POZNATO STANJE MUŠKARCA POVREĐENOG U POŽARU: U teškom stanju u Urgentnom centru KCV

Lj.P.

03. 10. 2023. u 14:05

MUŠKARAC S.N. (68) koji je jutros pronađen sa opekotina po telu, na dolmi kod kanala između Futoga i Begeča, zbrinut je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

ПОЗНАТО СТАЊЕ МУШКАРЦА ПОВРЕЂЕНОГ У ПОЖАРУ:  У тешком стању у Ургентном центру КЦВ

N.Karlić

Kako navode za "Novosti" u  PR službi KCV, pacijent je primljen sa teškim sa teškim telesnim povredama u vidu opekotina.

- Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog zbrinjavanja rana, pacijent je teškog  zdravstvenog stanja smešten u Ugenjtni centar KCV radi daljeg lečenja - navode u PR službi KCV.

Šesdesetosmogodišnjaka su, kako smo danas ranije objavili, u kanalu pronašla dva muškarca i odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je obavestila policiju.

Prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, muškarac star 68 godina, zadobio je brojne opekotine, a njihova lekarska ekipa je intervenisala u 8.14 sati na dolmi. Ekipa je na licu mesta, kako je rekao, zatekla muškarca sa brojnim opektotinama po telu i posle zbrinjavanja na licu mesta, prevežen je na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV.

Još je nepoznato šta se desilo na dolmi, a prema  nezvaničnim informacijama, gotovo u isto vreme kada je pronađen ovaj šesdesetosmogodišnjak, građani su obavestili vatrogasce da gori rastinje, te su i oni došli da ugase vatru.

Policija je na licu mesta  obavila  uviđaj, kako bi se utvrdilo šta se desilo i kako je došlo do povređivanja ovog 68-godišnjaka. Pretpostavlja se da je čovek palio nešto i da ga je zahvatio plamen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)