HITNA INTERVENISALA PREKO 130 PUTA: Protekle noći pomoć najviše tražili hronični bolesnici

Tanjug

01. 04. 2023. u 07:21

NOĆ u Beogradu je protekla bez težih saobraćajnih nezgoda i drugih većih incidenata na javnim mestima, ali je bio veliki broj poziva hroničnih bolesnika i intervencija na javnom mestu, rečeno je jutros za Tanjug u Hitnoj pomoći.

ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА ПРЕКО 130 ПУТА: Протекле ноћи помоћ највише тражили хронични болесници

Foto: M.Stevanović

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 131 intervenciju, od toga 28 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba, padova i psihijatrijskih bolesnika.

Najviše su pomoć tražili hronični pacijenti i oni koji boluju od karcinoma, astmatičari i hipertenzičari, kao i srčani bolesnici, rečeno je u Hitnoj pomoći.

BONUS VIDEO: EVAKUISANO ČITAVO MESTO: U Minesoti iz šina iskliznuli vagoni teretnog voza

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku