BICIKLISTA POD DEJSTVOM MARIHUANE: Za praznik alkotestirano na stotine vozača

I. M.

03. 01. 2024. u 18:22

Na području Policijske uprave Leskovac, za vreme praznika, alkotestirana su 642 vozača, od kojih je 16, u ovom gradu i Lebanu, vozilo pod dejstvom alkohola.

БИЦИКЛИСТА ПОД ДЕЈСТВОМ МАРИХУАНЕ: За празник алкотестирано на стотине возача

foto: I. Mitić

Iz saobraćaja je isključen i biciklista(24) koji je na dvotočkašu bio pod dejstvom marihuane.

Policija je u Leskovcu zaustavila i pedesetosmogodišnjeg vozača „mercedesa“, četrdesetšestogodišnjeg vozača „opela“ i šezdesetsedmogodišnjeg vozača „megana“ koji su automobilom upravljali sa 2,34, 1,83 i 1,45 promila alkohola u organizmu.

U Lebanu su zaustavljen vozači „hjundaija“(25) i „alfa romea“(22) koji su upravljali vozilima sa 1,38 odnosno 1,85 promila alkohola.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!