OPTUŽNICA PROTIV BOKSERA: Tužilac traži četiri godine za prebijanje dvojice mladića

Z.U.

25. 08. 2023. u 14:54

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Petra M. (39), koji se sumnjiči da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom splavu naneo tešku telesnu povredu M. V., dok je lakše povredio S. V.

ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ БОКСЕРА: Тужилац тражи четири године за пребијање двојице младића

Foto: Fejsbuk

Petar M. je, inače, profesionalni bokser, pa je posle sprovedenih veštačenja utvrđen stepen povreda, koje je naneo dvojici mladića. VJT je predložio da se predmet ustupi Trećem osnovnom sudu kao mesno nadležnom.

Takođe, predloženo je i da se Petru M. produži pritvor, kako ne bi ponovio delo, jer je on četiri meseca pre ovog događaja bio osuđen zbog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru - vređanje,  pretnje, tuča...

Tužilaštvo je predložilo i da se bokser osudi na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora. Navodi se da postoji opravdana sumnja da je on prvog dana jula ove godine oko jedan sat iza ponoći, ispred ulaza na splav na Savskom keju, posle svađe zadao više udaraca u glavu S. V. a potom i M. V. Kada je ovaj drugi pao, Petar M., prema tvrdnji tužilaštva, nastavio je da ga udara i naneo mu teške telesne povrede. Mladić je zadobio prelom leve temene kosti.

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave