VOZAČ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU NA PANČEVCU IZNEO ODBRANU: Tužilaštvo traži pritvor zbog opasnosti od bekstva

Novosti onlajn

25. 05. 2022. u 16:15

VOZAČ BMV-a S. K, koji je osumnjičen da je prekjuče izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe, bračni par Dobrinka i Trivun Jevtić, saslušan je danas i izneo je svoju odbranu, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАО НЕСРЕЋУ НА ПАНЧЕВЦУ ИЗНЕО ОДБРАНУ: Тужилаштво тражи притвор због опасности од бекства

Foto: Novosti/N. Skenderija

Dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode i naložio je da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video-zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

Osumnjičeni S. K. je danas saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu advokata i izneo je svoju odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S. K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

JEZIVE SCENE NA PANČEVAČKOM MOSTU: Teška nesreća u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna