AIK BANKA NASTAVLJA SA DIGITALIZACIJOM SVOJIH USLUGA: Klijentima od sada dostupan i Apple Pay

Promo

29. 05. 2024. u 12:05

NASTAVLjAJUĆI sa razvojem svojih digitalnih usluga, AIK Banka je od danas omogućila svojim klijentima da beskontaktna plaćanja obavljaju na jedan od najjednostavnijih i najsigurnijih načina, koristeći Apple Pay.

АИК БАНКА НАСТАВЉА СА ДИГИТАЛИЗАЦИЈОМ СВОЈИХ УСЛУГА: Клијентима од сада доступан и Apple Pay

Foto: Promo

Apple Pay se već godinama izdvaja, ne samo po sigurnosti transakcija koje se potvrđuju biometrijom (prepoznavanjem lica, otiska prsta ili unošenjem lozinke za otključavanje telefona) već i po besprekornom korisničkom iskustvu, bilo da koristite iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac uređaje.

Pokretanje Apple Pay novčanika je jednostavno, i podrazumeva unošenje podataka ili fotografisanje vaše AIK Banka Mastercard debitne ili kreditne kartice u okviru Apple Wallet-a koji se već nalazi na vašem uređaju. Ukoliko je korisnicima potrebna pomoć pri aktiviranju usluge, na raspolaganju im je i Kontakt centar AIK Banke na broj telefona 011 785 99 99 ili 0800 10 10 15.

Nakon toga, možete započeti sa plaćanjem uz Apple Pay, koje se se vrši jednostavnim prislanjanjem Apple uređaja na POS terminal, isto kao i prilikom plaćanja platnim karticama, pri čemu transakciju odobravate biometrijski, što korisničko iskustvo čini bržim i u isto vreme sigurnim. Korišćenje savremenih digitalnih novčanika, olakšava svakodnevnicu jer vam tradicionalni novčanik u velikom broju situacija više nije potreban, već je dovoljno da ponesete svoj telefon i plaćate na primer u taksiju, na benzinskim pumpama, u kafeterijama, restoranima, prodavnicama, bioskopima i svuda gde je omogućeno beskontaktno plaćanje.

- Lansiranje usluge kao što je Apple Pay je jedan od koraka u procesu digitalizacije, koju današnji klijenti prepoznaju kao važan faktor pri izboru banke koja će im biti saveznik u jednostavnom i sigurnom upravljanju finansijama i besprekornom iskustvu plaćanja. Kao banka koja će nakon integracije sa Eurobank Direktnom biti jedna od tri najveće banke na srpskom tržištu, uviđamo važnost pružanja najsavremenijih usluga svojim klijentima, a Apple Pay je svakako jedna od njih - istakao je Petar Jovanović, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?