Atraktivna ponuda BRZIH keš kredita u Addiko banci

Promo

08. 06. 2023. u 10:00

NEGUJUĆI svoju posvećenost klijentima, Addiko banka je i ovoga juna pripremila izuzetno atraktivnu ponudu brzih keš kredita uz izuzetno jednostavan postupak odobrenja, a sve u želji da ovom ponudom što većem broju građana omogući podršku u ostvarenju njihovih planova i snova.

Атрактивна понуда БРЗИХ кеш кредита у Addiko банци

Foto: Bojana Janjić

• Naša banka je već tradicionalno mesto na kome građani mogu da dobiju neophodnu finansijsku podršku i to ne samo pod povoljnim uslovima, već i na izuzetno jednostavan i brz način. Reč je o partnerstvu koje već dugo godina razvijamo, a sve u nameri da nas građani u Srbiji prepoznaju kao banku svog prvog izbora kada je reč o brzim keš kreditima – objasnila je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.

Specijalnu Addiko ponudu čine dinarske pozajmice sa fleksibilnim rokom otplate i to do 71 meseca. Maksimalan iznos kredita na koji građani mogu da računaju je čak 3.000.000 dinara uz fiksnu kamatnu stopu.

Velika pogodnost i ovoga puta je mogućnost da svi zainteresovani klijenti svoj zahtev za dobijanje željenog keš kredita podnesu ili direktno u bilo kojoj ekspozituri ili putem web -a elektronskim putem, uz jednostavnu formu na sajtu Banke.

• Mogućnost online apliciranja je svakako pogodnost koju danas koristi sve veći broj klijenata. Upravo zbog toga, web keš krediti su jedan od najtraženijih, ali i najatraktivnijih proizvoda u Addiko ponudi. Imajući sve to u vidu, ovoga puta smo pripremili atraktivnu ponudu upravo za naše web kredite od 500.000 dinara. U pitanju je keš kredit sa mesečnom ratom manjom od 10.000 dinara uz rok otplate do 71 meseca. Ponuda koju smo ovoga puta pripremili je odlično rešenje za sve kojima je podrška banke neophodna, ali zbog posla, porodice ili drugih obaveza nemaju vremena da dolaze u banku ili da na željeni kredit i odgovor banke čekaju dugo – istakla je Vanja Vuletić.

Čitav postupak podnošenja zahteva za Addiko keš kredit se može obaviti elektronski, tačnije uz par klikova na sajtu banke – www.addiko.rs. Postupak odobrenja je izuzetno brz i u određenim slučajevima od apliciranja do isplate prođe svega nekoliko minuta.

Za dobijanje keš kredita u Addiko banci, klijentima je dovoljno da samo jednom posete  njima najbližu Addiko ekspozituru i da sve završe jednostavno i veoma brzo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)