KAD LEŽE 20 EVRA? Isplata novčane podrške - moja država me podržava

Novosti online

08. 12. 2021. u 13:26

MINISTAR finansije Siniša Mali objavio je na Instagramu da će danas biti nastavljena isplata novčane podrške države u iznosu od 20 evra.

КАД ЛЕЖЕ 20 ЕВРА? Исплата новчане подршке - моја држава ме подржава

Foto: Profimedia/Ilustracija

✔️Danas je nastavljena isplata novčane podrške države u iznosu od 20 evra u dinarskoj protivvrednosti. Novac će danas leći na račune 2.328.123 građana Srbije, za šta je opredeljeno oko 5,5 milijardi dinara.

✔️Ako se tome doda i 1.743.929 penzionera, primalaca socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, kojima je juče isplaćeno po 20 evra, dolazimo do cifre od 4.072.052 građana koji su dobili novčanu pomoć u samo dva dana.
✔️Isplate se nastavljaju i sutra kada će novac dobiti 1.729.707 punoletnih građana. Ukupno je za isplatu 20 evra pomoći države opredeljeno 13,6 milijardi dinara. Time završavamo isplate u okviru trećeg paketa pomoći za sprečavanje negativnih posledica virusa korona za ovu godinu.
✔️Isplata 20 evra novčane pomoći je nastavak kontinuirane podrške građanima u cilju smanjenja posledica pandemije korona virusa. U cilju ublažavanja posledica pandemije, sprovedena su tri paketa ekonomske podrške privredi i građanima koji su ukupno vredni oko osam milijardi evra.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri