UPOZORENJE: Pedofili za ovu bebu pišu da je seksi, ne objavljujte slike svoje dece

Novosti online

21. 08. 2020. u 13:07

IGOR Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić na društvenoj mreži tviter objavio je novo upozorenje za roditelje.

УПОЗОРЕЊЕ: Педофили за ову бебу пишу да је секси, не објављујте слике своје деце

Foto: Printskrin

- Kada "okačite" fotografiju vašeg deteta na društvenu mrežu , budite svesni toga da ste u opasnost doveli svoje dete. Možda ćete kao ova majka pronaći upravo svoje dete na nekom od pedofilskih sajtova, možda će dete biti i našminkano (iako to niste uradili ali postoji photo shop) , jer se baš tako našminkano sviđa nekim čudnim, starijim čikama... - napisao je Jurić i dodao:

Onda ćete pročitati na stotine komentara kako je vaše dete, slatko, kako ima divne usne, u stvari totalno je "sexi" - napisao je Jurić uz priloženu fotografiju devojčice, na kojoj se vide i komentari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu