TIMSKIM RADOM POBEĐUJEMO VIRUS: Ministar Zoran Đorđević sa predstavnicima privatnih domova za stare

J. Ž. S.

22. 07. 2020. u 15:41

MINISTAR za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima privatnih domova za stara lica na teritoriji cele Srbije o trenutnoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj korona virusom i o sprovođenju mera koje bi sprečila širenje istog.

ТИМСКИМ РАДОМ ПОБЕЂУЈЕМО ВИРУС: Министар Зоран Ђорђевић са представницима приватних домова за старе

Novosti

Ministar Đorđević je podsetio na mere koje su uvedene i pre vanrednog stanja i napomenuo da su one najbolji način da se i korisnici i zaposleni najefikasnije zaštite.

- Zabrana poseta, nošenje zaštitne opreme i redovna dezinfekcija svih prostorija su obavezne u svakoj državnoj ustanovi, a u privatnim je preporuka. Imamo jedan zajednički cilj, a to je da zaštitimo naše građane i njihove živote. Zato treba da radimo i razmišljamo kao jedan - rekao je Đorđević.

Novosti

Kako je naveo, iako se korona i pored svih sprovedenih mera pojavila u nekim ustanovama, situacija je stabilna i svi zaraženi korisnici, kao i zaposleni su zbrinuti na najadekvatniji način.

- Verujem u timski rad i znam da ćemo zajedno pobediti ovaj virus. Srbija je zemlja u kojoj živi složan, vredan i odgovoran narod i zato nemam sumnju da ćemo i iz ove borbe izaći kao pobednici - istakao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba