OVI PRELEPI PSI ČEKAJU SVOG VLASNIKA: Nalaze se u Gradskom prihvatilištu kod Kruševca i nestrpljivi su da dobiju nov dom (FOTO)

S.BABOVIĆ

22. 05. 2023. u 16:16

NA desetine prelepih pasa nestrpljivo čeka nove vlasnike u Gradskom prihvatilištu kod Kruševca.

ОВИ ПРЕЛЕПИ ПСИ ЧЕКАЈУ СВОГ ВЛАСНИКА: Налазе се у Градском прихватилишту код Крушевца и нестрпљиви су да добију нов дом (ФОТО)

Foto: FB JKP Krusevac

JKP Kruševac pod čijim okriljem se zbrinjavaju psi do udomljavanja pokrenuli su kampanju na svom FB profilu kako bi pomogli da kuce što pre nađu nov dom.

- Očekujemo vas svakog radnog dana od 10 do 13 časova u Prihvatilištu u Srnju, kako biste videli sve one pse, čije fotografije još nismo stigli da stavimo na FB stranicu – objavljeno je na FB stranici JKP Kruševac. - Ako želite da udomite psa, možete nas kontaktirati preko zvaničnog sajta ili putem zvaničnih kontakt telefona JKP "Kruševac".

U azilu u Srnju, koji se nalazi do gradske deponije, u proseku je smešteno par stotina pasa. Ovde se, u okviru kompleksa Zoohigijenske službe zbrinjavaju napuštene životinje ili lutalice za koje se ne može pretpostaviti kako su se našle na ulici. Više od 100 pasa se u toku godine na human način sklanja sa ulice i preseli u prihvatilište.

Među njima su i psi, čije su fotografije osvanule na FB-u. Uz fotografiju skoro svakog psa je i detaljan opis starosti, pa i karaktera. Tako saznajemo da ima umiljatih, pitomih, ali i nestrpljivih pasa, koji se ne snalaze u prihvatilištu, jer su naviknuti na dvorište i život sa porodicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice