STARIJE učenice OŠ "Đura Jakšić" iz Male Krsne brutalno su šutirale, čupale i polivale sokom mlađu učenicu jer ih "nervira kao pojava" i "zato što su joj šiške raspad sistema", tvrdi majka S. D.

Komentari (14)

Talita

22.09.2021. 21:31

Odite deco malo kod nase dece na Kosovo i Metohiju da vidite sta tamo znaci drugarstva i sta treba stvarno da vas nervira kao pojava. Tamo su vasi vršnjaci u stvarno nebezbednim uslovima razvili ljubav jedni prema drugima. Oni se brinu o mladjoj deci i drže se jedni drugih jer im sutra mogu ti drugari zatrebati. Da ne kažemo, da im životi zavise od drugara sa kojima se ne zbog korone i buljenja u ekran viđaju retko pa se toliko užele jedni drugih da cene svaki trenutak druženja i škole. Tamo se deca vole i paze i kad su im šiške raspad sistema zato sto je to nebitno ako imaš druga a drug je bogatstvo.

buki

07.10.2021. 13:52

@Igor - Rekla bih da vrlo dobro znaju šta rade, a zna se i zašto. Zato što naš zakon štiti maloletne delikvente i podstiče ih na sve surovije akcije.

denis

22.09.2021. 22:41

Porodične vrednosti su danas okrenute naopačke, mnogo disfunkcionalnih porodica i deca prepuštena ulici i uticaj tv programa koji usred dana propagiraju prostakluk, svađu i tuču je poguban po decu koja se prilagođavaju tome kao nečemu što je "normalno". Devojčice iz osnovne škole, majko božija...

EUđipsi

23.09.2021. 03:49

@denis - Te cure koje su je pretukle, trebaju sada za kaznu, godinu dana prati veš, . . i masne tanjire, šerpe, lonce, . . i ribati WC u kući kod pretučene, besplatno. . . . . . . . Ne znam šta reći. Anarhija ,kao da počinje.

Deks

22.09.2021. 23:41

Žao mi deteta to ostaju traume za ceo život.a ovim nasilnicama popravni dom roditelje debelo kazniti i staviti na stubu srama u svim novinama TV sa slikama te nazovi dece i roditelja,pa ce posle i drugi da malo vise povedu racuna sta im to deca rade.

Rašo

23.09.2021. 08:58

Тако ће бити све док родитељи силеџија не буду плаћали и робијали за своје насилнике! Када то постане редовна појава овакви ствари ће да нестану.

Lina

23.09.2021. 10:25

Opet su krivi roditelji koji nisu tu decu vaspitali kako treba. Sada kada su 8. rayred vec je poprilicno kasno. Treba ih poslati u popravni dom neko vreme da se opamete, ta odvratna neljudska bica. Zao mi je sto im imena ne stave da budu javna, na bilborde bi im face stavila sa nadpisima sta su uradile, da svi vide i da se do kraja zivota kaju za svoja nedela. Od takvih kukolja nece nikada postati ljudi. Decu vaspitavajte kako treba i to do 5 godine, sta ste do tada uradili to vam je, a posle su finese!

Sneza

23.09.2021. 10:37

Ovo je strasno,nastavnici isto moraju da rade na tome da ne sabotiraju decu .Uvek se kod nekih nastavnika desava da imaju jednog omiljenog i jednog kojeg sabotiraju i to dete koje pedagog odbaci bude maltretirano od ostale dece.I obavezno da se u skoli stavi sanduce sa primedbama i utiscima na zaposlene... da se otvara jednom u mesec dana i to da otvara neko iz ministarstva.Pa po tome da prate i proveravaju radnike.Verujte mi ima mogo prosvetnih radnika koji zavrsavaju pedagogiju jersu zeljni autoriteta i tako lece komplekse na nejakim.

Hercegovac

23.09.2021. 12:54

Kao prvo iskljucenje iz skole u tom gradu da se ne moze upisati ni u jednu skolu i da im se da 2 god da idu redovno kod psihologa a roditelje kazniti novcano bar 10000 eura . I slike objaviti javno tih nasilnica i imena i prezimena da budu obiljezeni kao sto su jadnu djevojcici obiljszili zivot traumom. A skoli posebna tuzba zbog ne dovoljno sigurnosti i bezbjednosti u skoli. Sramota i zalosno