OSLOBOĐEN NAVODNI VOĐA ŠKALJARACA: Sudili mu u odsustvu za ubistvo pobratima

Novosti online

24. 10. 2020. u 23:36

IGOR Vukotić, navodni vođa škaljarskog klana, i Đuro Vujović oslobođeni su optužbi da su stvorili kriminalnu organizaciju i pre tri godine u Podgorici pokušali da ubiju Sašu Dukića, prenose Vijesti.

ОСЛОБОЂЕН НАВОДНИ ВОЂА ШКАЉАРАЦА: Судили му у одсуству за убиство побратима

Foto: B. Dabić

- Nema dokaza da su izvršili krivično delo koje im je stavljeno na teret - rekla je specijalna tužiteljka Sanja Jovičević i dodala:

- Iz iskaza svedoka i oštećenog ne može se utvrditi koliko je osoba bilo u 'audiju' iz kog je pucano na Dukića.

Inače, u toj istrazi Vukotić nije saslušan, jer je nedostupan istražnim organima, a Dukić je tužiocima rekao da Kotoranin nije imao razlog da ga ubije.

- Dukić je rekao da je s Vukotićem u izuzetnim dobrim prijateljskim odnosima i da su pobratimi. Kobnog dana Dukić je išao na porodični ručak kod sestre koji je organizovao Vukotić u njegovoj kući u Kotoru, a da Vujovića ne poznaje i ne zna zbog čega bi mu naudio - piše u naredbi.

Saša Dukić ranjen je 9. januara 2017. u podgoričkom naselju Zlatica, kada je na njega pucano iz automatske puške iz 'audija' beogradskih tablica, koji je potom zapaljen. Dukić je tih dana bio na vikend-odsustvu iz spuškog zatvora, a prema pisanju crnogorskih medija, iza napada navodno stoji kavački klan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati