DISKRIMINACIJA ODBORNIKA U BUDVI: Vlast može, opoziciji zabranjen ulazak u zgradu Opštine

B. Dabić

30. 07. 2020. u 12:07

ДИСКРИМИНАЦИЈА ОДБОРНИКА У БУДВИ: Власт може, опозицији забрањен улазак у зграду Општине

Foto: B. Dabić

DOK je odbornicima nove parlamntarne većine dozvoljen ulazak u zgradu opštine, privatno obezbeđenje i policija jutros nisu dozvolili ulazak odbornika Demokratskog fronta i Demokrata.

Nakon što je na službeni ulaz zgrade Opštine Budva ušao nezavisni odbornik Stevan Džaković, nekadašnji odbornik DF koji je podržao novuparlamentarnu većinu i čini tas na vagi vlasti u Budvi, privatno obezbeđenje formiralo je “živi zid” odbornicima DF i Demokrata.

-Kakva je ovo diskriminacija, pitao je Marko Carević koga je nova parlamentarna većina smenila sa funkcije predsednika opštine Budva

Lider Demokrata, Mijomir Pejović je pitao po kojim kriterijumima je pušten Džaković, a njima se zabranjuje ulazak.

Pejovic je zatražio da uđu jer Džakovic unutra ponovo ucenjuje i ponovo je ispostavio neki milionski zahtev.

-Priprema se sednica, bez Džakovića se ne može održati, tražimo da uđemo i vidimo čime sada Džaković ucenjuje, da li vilom na ostrvu, ili nekim drugim milionskim zahtevom, kazao je Pejović.

Odbornik DF Đorđije Vujović je kazao da lopovi mogu da uđu, a ne mogu oni koji brane od lopova.

Vujović  je otišao do prozora kancelarije skupštine službe, nakon što mu obezbeđenje nije dalo da uđe. On je lupao na prozor tvrdeći da su u kancelariji Anđela Ivanović, Džaković, Vladimir Bulatović i Petar Ivković. Tvrdi da su unutra kako bi dogovorili novu sednicu na kojoj bi Budvu zadužili 40 miliona evra.

Skoro mesec i po, policija i privatno obezbeđenje ne dozvoljavaju delu odbornika u skupštini opštine Budva da uđu u zgradu opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)