ČETRDESETNICA OD SAHRANE DEMOKRATIJE: Simbolično obeležavanje u Budvi

B. DABIĆ

28. 07. 2020. u 16:30

U BUDVI je danas obeležena simbolična četrdesnica od kako je sahranjena demokratija.

ЧЕТРДЕСЕТНИЦА ОД САХРАНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ: Симболично обележавање у Будви

Novosti

Deo odbornika sa funkcionerima u Budvi koje je izabrala parlamentarna većina pre mesec dana, mogu da komuniciraju samo sa stepenika ispred ulaza u opštinu. Njima duže od mesec dana policija I privatno obezbeđenje ne dozvoljavaju ulazak u opštinu Budva .

Marko Marković je u obraćanju građanima ispred budvanske opštine kazao kako je danas simbolična četrdesnica od kada je sahranjena demokratija u Budvi.

- Građani Budve su žalosni, tužni i očajni što je ovakva sitacija u sezoni koja je zbog svih dešavanja ovako teška kako i jeste. Umesto da imamo aktivno učešće Opštine u pomoći privredi, građanima, mi danas imamo situaciju da su uzurpatori ušli, da je kriminalna grupa ponovo zauzela ovu zgradu iza nas i da planira da nas sve zaduži, svakog pojedinačno, za 1500 evra, poručio je Marković

Prema njegovim rečima prethodna vlast je vratila za protekle tri i po godine 37 miliona evra, što bi značilo još jedan opštinski budžet od kojeg bi se moglo još godinu dana finansirati rad svih institucija.
-To su beskrupulozni ljudi, klasični kriminalci kojima polako ističe rok trajanja, kazao je Marković dodajući da će za 30 dana da se vrate u rupe iz kojih su izmileli.
Odbornik Đorđije Vujović kazao je da su odbornici želeli da podnesu prijavu skupštinskoj službi u vezi sa lopovlukom koji se sprema u Opštini Budva.

-S obzirom da je pojedinim odbornicima, kao i predsedniku Opštine zabranjen ulazak u Opštinu, jedini način komunikacije sa samozvanom trenutnom vlašću je jedino moguća sa stepenika koji se nalaze na ulazu u Opštinu Budva, kaže Vujović.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!