PRETNjE MEDOJEVIĆU IZ LUKSEMBURGA: Ko stoji iza Vahida Drpljanina?

V. K.

23. 07. 2020. u 15:04

ПРЕТЊЕ МЕДОЈЕВИЋУ ИЗ ЛУКСЕМБУРГА: Ко стоји иза Вахида Дрпљанина?

Foto: Novosti

LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević dao je izjavu u podgoričkom Centru bezbednosti povodom prikupljanja dodatnih informacija zbog krivične prijave, koju je advokat Dražen Medojević predao protiv Vahida Drpljanina iz Luksemburga zbog pretnji koje je porodica Nebojše Medojevića dobila - saopšteno je iz te partije.

- Imajući u vidu, da je izvesni Vahid Drpljanin uputio ozbiljne pretnje članovima porodice lidera PzP-a, službenici UP će danas uputiti hitan zahtev Interpolu u Luksemburgu, kako bi priveli i saslušali ovo lice. S obzirom na tvrdnje Vahida Drpljanina i njegovom sopstvenom priznanju, da on uredno dolazi na glasanje u Crnu Goru, prema svim dostupnim informacijama, on nije državljanin Crne Gore. Sasvim su jasne namere ovog lica, kao i to da je motiv političke prirode, a njegovi inspiratori, se nalaze ovde, te stoga verujemo da ce UP u najskorijem roku rešiti ovaj slucaj, ističe se  u saopštenju Pokreta, dodajući da je Drpljanin u međuvremenu obrisao svoj profil na FB i svu komunikaciju sa Medojevićem.

- Medojević je prethodno snimio svu komunikaciju i dostavio CB Podgorica. Medojević očekuje hitno hapšenje Drpljanina i istragu da li iza njegove pretnje stoji DPS, narkomafija bliska režimu ili terorističke organizacije islamskih ekstremista – upozoravaju iz PzP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)