PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović uoči Dana državnosti, 13. jula, ponovo se obrušio na Srpsku pravoslavnu crkvu i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Draga

13.07.2020. 11:07

Ovaj ima neki poremećaj teški. Ovo normalan čovek ne može ni pomisliti, a ne izgovoriti. Treba sačuvati sve pokradeno, a i zatvor mu preti. Podmitio je i sve oko sebe, pa ga podržavaju. Sramota.

inda

13.07.2020. 13:22

Pogled zamisljen-Obrve filozofski podignute-Vilice grcevito stisnute-Brada maksimalno i svesno isturena-Frizura mladalacka. Ova slika odaje poprilicno pristalog coveka...Samo kada bi mu jos uspelo da izvadi tampone iz usiju pa da se zaori: Santa Marija de la Salute!

Milan

15.07.2020. 11:57

@inda - Obraz , je odavno izgubio.Svoj narod sa saradnicima je pogazio,zemlju opljackao.Tvoja porodica i ti mirnog sna necete imati dok ste zivi.Ostaje ti Milo da cekas sudnji dan.Nek ti je bog u pomoci ,al mislim da si kod njega itekako gresan.

Tomy

24.07.2020. 20:53

Nije mi jasno dali je moguce da jedan obican Bandit Zajebava 10 miliona Srba, Aman pobogu resite taj problem, dali Srbi stvarno niste vise sposobni resavati probleme sa svojim Neprijateljima , nemogu to da Poverujem, Zar smo uspeli da oteramo turke i unistimo Otomansko Carstvo a nismo sposobni izaci na kraju sa jednim Izdajnikom. Razmislite svi Srbi malo o ovome.Vreme je vec doslo d SE SVI Srbi na ovoj Zemljinoj Kugli Ujedine, pa da vidimo sta bi Zapadni Istocni i Unutrasnji Izdajnici tada radili, i jednom da zapamte za sledecih 1000 godina.Ko su Srbi i kako ih treba Postovati Tomy