DA ISTRAJE U BORBI ZA POMIRENU CRNU GORU: Čestitke Andriji Mandiću

V.K.

30. 10. 2023. u 19:16

POVODOM izbora Andrije Mandića, lidera Nove srpske demokratije, za predsednika Skupštine Crne Gore, oglasili su se Duško Knežević i Milan Knežević.

ДА ИСТРАЈЕ У БОРБИ ЗА ПОМИРЕНУ ЦРНУ ГОРУ: Честитке Андрији Мандићу

Foto: V. K.

- Radujem se što je  izabran Andrija Mandić -poručio je predsednik Atlas grupe. - Iskreno mu čestitam na ovoj odgovornoj funkciji, na koju ga je preporučila i bitna uloga 2020. godine kada je sa koalicijom Za budućnost Crne Gore i strankama iz dotadašnje opozicije smenio tridesetogodišnji režim Mila Đukanovića.

Mandićev saborac iz koalicije ZBCG Milan Knežević kazao je da je  osnovna Andrijina crta istrajnost, ljudski kompromis za dobrobit običnih ljudi. 

- I upravo ta istrajnost i spremnost, kada su svi mislili da su pali naši barjaci otpora, je pokazala da imamo sinergije i dovoljno hrabrosti i mudrosti da trasiramo put ravnopravnosti i ponudimo ruku poverenja - poručio je Knežević.

On je dodao da se iskreno nada da će Andrija Mandić biti istrajan i dostojan svojih političkih poruka.

- Da će se boriti za pomirenu Crnu Goru, uz ispoljeno uverenje da “nemamo nikoga bližega nego što smo mi jedni drugima”. Kao Srbin u Crnoj Gori, ima povećanu obavezu da istrajava na putu napretka Crne Gore za sve građane, da se stigne do najvećeg cilja –građanske države u kojoj se poštuje vladavina prava, koja stremi evro-atlantskim integracijama gradeći skladne odnose sa zapadnim partnerima i blisku saradnju sa susedima - zaključio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREKO NOČI SAM OSTAO BEZ SVEGA: Ispovest Saše Popovića o teškom periodu života