PREŠAO TOČKOM PREKO NOGE POLICAJCU I POBEGAO: Incident u Podgorici, u "audiju" i kod uhapšenih pronađena droga

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 08. 2023. u 17:16

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim delom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u Podgorici je uhapšen N. V. (29).

ПРЕШАО ТОЧКОМ ПРЕКО НОГЕ ПОЛИЦАЈЦУ И ПОБЕГАО: Инцидент у Подгорици, у аудију и код ухапшених пронађена дрога

Foto: B. Dabić

Naime,16. avgusta oko 11 sati u ulici Branka Deletića, policija je prišla "audiju" barskih tablica, u kome su sedele dve osobe, kako bi izvršila kontrolu. Sa mesta suvozača iz vozila je izašao K.O.F. (27), državljanin Republike Turske. On je službenicima predao dva pakovanja u kojima su se, kako sumnja, nalazili kokain i marihuana, kao i tzv. džoint.

Kada su policajci hteli da provere vozača, muškarac je policajca udario u podlakticu, i startovao auto kako bi pobegao, prešavši točkom preko noge drugom policijskom službeniku preko noge - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Begunac N.V. (29) i njegovo vozilo otkriveni su juče oko 11.30 časova u Studentskoj ulici, a policija je kontrolom "audija" pronašla i dva manja pvc pakovanja sa marihuanom.

- Po nalogu tužioca N.V. je lišen slobode, a vozilo se nalazi na parkingu Odeljenja bezbednosti Podgorica, gde je po naredbi Višeg suda izvršen pretres i izuzeti i tragovi - saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)